Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Ambrettezaad

naar overzicht oliën >>>

 

Nederlandse naam

botanische naam

         
   
Ambrettezaad etherische olie - productspecificatie / analyse
van deze olie is op dit moment geen complete analyse beschikbaar

1. product

chargenr. E3030 / 2905 / SEE
productnaam Ambrettezaad olie
land van herkomst India
INCI naam Abelmoschus moschatus
botanische naam Abelmoschus moschatus
synoniem aetheroleum abelmoschi - Hibiscus - Ambrette zaad - Muskuszaad
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur bleekgeel
geur bloemige muskgeur
smaak bitter
noot basisnoot
element aarde - vuur
consistentie helder, vloeibaar
bereiding extract van het gedroogde zaad

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1 ml ist in 2 ml klar löslich
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,900
Brechungsindex20°C 1,4750
optische Drehung20°C
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus  
alk. und sauer reag. Subst.  
Jodzahl  
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile entsprechend
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester entsprechend
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flammpunkt 110° C
Siedepunkt 298° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. 24 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 72 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

%    
%    
%    
%    
%    
%    
%    





Ambrettezaad etherische olie bestellen

     

prijslijst grootverpakkingen

vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseAmbrettezaad.htm - laatste wijziging zaterdag 21 november 2009
copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer