Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie over Helicryse

naar overzicht oliën >>>

 

Nederlandse naam

botanische naam

         
   
Strobloem etherische olie - productspecificatie / analyse
van de gevraagde olie zijn op dit moment geen informatie en analyse beschikbaar

1. product

chargenr. E1220 / 2812 / Na
productnaam Helicrysum olie
land van herkomst Frankrijk
INCI naam Immortelle
botanische naam Helichrysum angustifolium
synoniem Immortelle, Strobloem
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur helder bleekrood
geur sterk kruidig
smaak bitter
consistentie helder, vloeibaar
bereiding stoomdestillatie bloemtoppen

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1 ml ist in 2 ml klar löslich
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C  
Brechungsindex20°C  
optische Drehung20°C -°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus  
alk. und sauer reag. Subst.  
Jodzahl  
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile entsprechend
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester entsprechend
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flammpunkt ° C
Siedepunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. Monate
Haltbarkeit unter Inertgas Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt

4. analyse gaschromatogram

% Limonen  
% Nerylacetat  
% Italidion  
% Nerol  
% Borneol  
% b-Pinen  
% Sonstige  





Helicryse etherische olie bestellen

     

prijslijst grootverpakkingen

vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
analysetholie/analyseHelicryse.htm - laatste wijziging donderdag 25 december 2009