Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie over Knoflook

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam botanische naam
       
Knoflook etherische olie - productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E0020 / 2807 / La
productnaam Knoflookolie
land van herkomst Mexico
INCI naam Allium sativum
botanische naam Allium sativum
synoniem  
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur helder geel
geur karakteristiek naar Knoflook
smaak scherp, zwak bitter
consistentie helder vloeibaar
bereiding stoomdestillatie van teentjes

3. reinheid

löslich in Ethanol 90 vol% 1:10 fast klar löslich
mischbar mit  fetten und ätherische Öle
relative Dichte20°C 1,0897
Brechungsindex20°C 1,5758
optische Drehung20°C  
Farbe Gardner  
Säurezahl  
alk. und sauer reag. Subst.  
wasserlösliche Anteile  
verharzte äther. Öle  
nichtfl. Anteile  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Flampunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Haltbarkeit ab Ld. 14 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 36 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt

4. analyse gaschromatogram

54,0% Diallyldisulfide  
12,7% Diallyltrisulfide  
9,0% Diallylsulfide  
% Sonstige  




Knoflook etherische olie bestellen

     

prijslijst grootverpakkingen

vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw reactie  
/aromabasis/analysetholie/analyseKnoflook.htm - laatste wijziging zaterdag 22 november 2009