Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie over Pompelmoes

naar overzicht oliën >>>

  Nederlandse naam botanische naam
       
Pompelmoes etherische olie - productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E1720 / 2807
productnaam Grapefruit olie
Pompelmoes olie
land van herkomst Florida
INCI naam Citrus paradisi
botanische naam Citrus paradisi
synoniem Oleum grapefruit
farmacopoea EB6

2. eigenschappen

kleur geelbruin
geur karakteristieke Citrusgeur
smaak  
consistentie helder, vloeibaar
bereiding koude persing van de verse schil

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1:10 v.v. löslich Opaleszenz
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,850
Brechungsindex20°C 1,4743
optische Drehung20°C +95,4°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus 1,5
Esterzahl  
Freie Alkohol  
Fremde fette Öle entspricht DAB
Fremde äther. Öle entspricht DAB
fremde Ester entspricht DAB
verharzte äther. Öle entspricht DAB
nichtfl. Anteile  
verharzte äther. Öle entspricht DAB
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Flampunkt 53° C
wasserlösliche Anteile  
Erstarrungspunkt  
Haltbarkeit ab Ld. 12 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 24 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt

4. analyse gaschromatogram

niet beschikbaar

% D+ Limonen  
% alpha Pinen  
% betha Pinen  
% alpha Phellandren  
% gamma Terpinen  
% Nerol  
% alpha Terpineol  
% Geraniol  
% Sonstige  

 




Pompelmoes etherische olie bestellen

 

     

prijslijst grootverpakkingen

vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analysePompelmoes.htm - laatste wijziging zaterdag 06 september 2009