Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Calophyllumolie

naar overzicht oliën >>>

  Nederlandse naam botanische naam
   
Calophyllum - productspecificatie / analyse
nog niet beschikbaar

1. product

chargenr. E6620 / 2800 / Na
productnaam Calophyllum olie
land van herkomst  
INCI naam Callophyllum inophyllum
botanische naam Callophyllum inophyllum
synoniem  
farmacopoea  

2. eigenschappen

3. reinheid

4. analyse gaschromatogram

14,7% Palmitinsäure C16:0
0,8% Palmitoleinsäure C16:1
12,66% Stearinsäure C18:0
49,4% Ölsäure C18:1
21,3% Linolsäure C18:2
0,28% Linolensäure C18:3
0,94% Eicosanicsäure C20:0
0,72% Eicosenicsäure C20:1
% Sonstige  

TSE/BSE Risiko: Der Rohstof ist rein pflanzichen Ursprungs und kommt wärhend seiner Herstellung, Lagerung und seines Transports mit keinerlei tierischen Materialien in Berührung bzw. ist eine Kontamination ausgeschlossen.

Die lebensmittelrechtlichen Anforderungen werden erfüllt ph.EUR.NT2000 5,4




Calophyllum olie bestellen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysevetolie/analysecalophyl.htm - laatste wijziging zaterdag 22 november 2008